IMUS Rehabilitació som una empresa de referència en el camp de la rehabilitació d'immobles.
Gestionem Projectes d'inici a fi, aconseguint els objectius marcats amb el client a través del control de la qualitat, el cost i el temps.
Perseguim un doble objectiu, millorar el patrimoni urbà de les nostres ciutats i adequar els edificis als estàndards de qualitat actuals així com a les noves formes de viure i treballar.
Treballem per aconseguir executar el millor projecte, el més idoni per al client i l'immoble. Sempre en estreta col•laboració amb el nostre client.
Perquè la rehabilitacio és futur, perquè ens agrada el que fem, i sabem com fer-ho.

Imus + Internacional + Innovació + Imaginació
Rehabilitació + Recerca + Restauració + RigurositatDisposem de personal altament qualificat amb una llarga experiència en el sector de la rehabilitació al més alt nivell.
Tenim una llarga trajectòria rehabilitadora, abastant actuacions des de primer ordre fins a operacions de detall.
Oferim una visió de conjunt de l'activitat rehabilitadora que ens permet aprofundir en l'aportació de valor als edificis des de tots els camps d'actuació possibles.
El perfil de client final al que s'han prestat els serveis és el de la màxima exigència possible, ja que hem treballat en enclavaments únics, edificis catalogats i/o prestacions d'última generació, de manera que estem preparats i hem integrat en la companyia aquest nivell d'exigència en el producte final.

Eixos Clau de la Nostra proposta
  • Transparència + Confiança

    Ser transparents i generar confiança. És imprescindible col·laborar amb el client.

  • Flexibilitat + Polivalència

    En tots els camps de la societat contemporània, la flexibilitat és imprescindible.

  • Valor afegit

    Treballar amb rigor, visió de futur i professionalitat és garantia.